επιδότηση ΕΣΠΑ για Υδραυλικές και κλιματιστικές εγκαταστάσεις θέρμανσης και ψύξης

Eπιδότηση ΕΣΠΑ για Υδραυλικές και κλιματιστικές εγκαταστάσεις θέρμανσης και ψύξης

Eπιδότηση ΕΣΠΑ για Υδραυλικές

και κλιματιστικές εγκαταστάσεις
θέρμανσης και ψύξης

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης για υδραυλικές και κλιματιστικές εγκαταστάσεις θέρμανσης και ψύξης. Η δράση αυτή προσφέρει χρηματοδότηση σε νέες επιχειρήσεις που ξεκινούν από το μηδέν ή που έχουν ξεκινήσει πρόσφατα και δεν έχουν συμπληρώσει 12μηνο συνεχούς λειτουργίας. Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικού σχεδίου κυμαίνεται από 30.000 € έως 400.000 € και καλύπτει το 45% του συνολικού κόστους του επενδυτικού σχεδίου. Το ποσοστό της επιχορήγησης μπορεί να αυξηθεί έως και 60%, εφόσον η επένδυση πραγματοποιηθεί σε ορισμένες περιοχές ή εφόσον δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης.

Οι επιδοτήσεις ΕΣΠΑ προσφέρουν οικονομική ενίσχυση και τεχνική υποστήριξη για την αναβάθμιση των υδραυλικών και κλιματιστικών εγκαταστάσεων σας, με στόχο τη μείωση του κόστους ενέργειας και τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης. Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές τις ευκαιρίες για να επενδύσετε στην απόδοση και την άνεση του χώρου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε αυτές τις επιδοτήσεις και να υλοποιήσετε τα έργα σας με ασφάλεια και αξιοπιστία. Επωφεληθείτε πλήρως από τις δυνατότητες που προσφέρει το ΕΣΠΑ για τη βελτίωση του συστήματος θέρμανσης και ψύξης σας.

Καθημερινά 08:00 – 24:00
Κυριακές 09:00 – 22:00

Καλέστε μας…

Θα έρθουμε άμεσα

Θα δώσουμε λύση ή πρόταση